Os Steakhouse legt focus op afhaal en privé-bezorging

Eigenaar Klaas sluit restaurant Os Steakhouse en gaat door met afhaal en privé-bezorging. Na 9 jaar sluit het restaurant van Os Steakhouse definitief zijn deuren. “Ik wil graag iedereen bedanken en kijk terug op een geweldige tijd. De corona pandemie, de huidige arbeidsmarkt gepaard met mijn toekomstvisie spelen mee in dit besluit. Ik heb ontzettend veel zin om mijn passie en liefde voor het vak door te voeren in de afhaal en privé-bezorging!” – Aldus Klaas.

Os Steakhouse gaat door

Om ‘de Os kwaliteit’ te blijven garanderen gaan ze zich volop focussen op afhaal en privé-bezorging. Dat laatste betekent dat alle bestellingen rechtstreeks worden geleverd aan de klant. Gerechten worden vanuit de keuken zo snel mogelijk bezorgd. Zo blijft het vlees op temperatuur en de friet perfect knapperig. Sinds april 2021 heeft Os Steakhouse bij Bowling Heiloo een nieuwe locatie gevonden voor afhaal en privé-bezorging. Een samenwerking die elkaar perfect aanvult. Bezoekers van Bowling Heiloo kunnen voor- of na het bowlen nog altijd genieten van een selectie topgerechten van Os Steakhouse.
 

Haal de Os kwaliteit in huis

Os Steakhouse staat regionaal bekend om zijn felbegeerde spareribs, biefstukken en kipsaté van de grill. Naast alle heerlijke gerechten maken ze hun eigen karakteristieke sauzen, gebruiken alléén de beste ingrediënten en de privé-bezorging garandeert heerlijke verse & warme maaltijden. Haal voortaan de Os kwaliteit in huis of kies voor privé-bezorging. Binnen 8 minuten van grill naar bord, dat is het streven. Bestellen doe je eenvoudig via de website of telefonisch. Os Steakhouse is zeven dagen per week geopend van 17:00 – 21:00 uur. Privé-bezorging in Heiloo & Limmen. Afhaallocatie: Kennemerstraatweg 339 (Bowling Heiloo).

Afhalen & Privé-bezorging

Heiloo
Dagelijks van 17:00 – 21:00

Heerhugowaard
Dagelijks van 16:00 – 21:00
map-markerclock